Back

Yew Tree House

7_Before_YewTree

The new pavilion was designed to replace and enlarge the existing rear extension. In doing so, we have created a generous sized dining room with a glazed façade that provides wide panoramic views overlooking the garden. The façade delicately touches the existing house allowing the stonework to flow seamlessly from outside. The new insertion thus feels very much like a pavilion. When illuminated at night, the original form of the building is visible and, during the daytime, the glass reflects the garden. This too reiterates the lightness of touch we have sought.

This project was carried out in collaboration with Eastabrook Architects.

Jonathan Tuckey Design

Our website has been designed to
work best in a landscape orientation.

Please rotate your tablet.