Back

Woodstock Studios

EXISTING

Transformation of 19th century workshops in Shepherd’s Bush, once used as studios by the BBC, into live-work studios.

This project breathes new life into a London neighbourhood through the “re-visiting” of a building that was no longer making a strong contribution to the life of the area.

To this end, we ensured that the development would accommodate a variety of offices and residential apartments on various floors, thereby pacing the building with a range of activity.

We were careful not to be overly prescriptive in the way spaces were designed, allowing them to retain their potential for future re-use.

Within the rooftop apartments smaller, intimate rooms lead off the main spaces where natural light has been maximized.

This project was designed collaboratively with Francois Girardin.

Jonathan Tuckey Design

Our website has been designed to
work best in a landscape orientation.

Please rotate your tablet.