Back

Sony Pictures Europe

Grey Spacer

Set behind a classical stone façade in Golden Square, the interior was substantially rebuilt around a new atrium to bring daylight deep into the building.

Two daylight reflectors below the glass roof track the sun’s path and reflect light into the glass-floored atrium that connects all areas of the building, with a flexible space for a reception, temporary displays and meetings.

Some 300 people work here in a mix of cellular and studio spaces. The screening room is a technically sophisticated installation to satisfy broadcasting and film industry professionals, and is often hired out for special events.

Completed whilst Jonathan Tuckey was working for Fletcher Priest Architects.

Jonathan Tuckey Design

Our website has been designed to
work best in a landscape orientation.

Please rotate your tablet.