Back

New Mews House

EXISTING

The remodelling of a cramped and badly lit mews house in West London to create an open and bright contemporary home.

The street elevation echoes the scale of the stable doors of the historic mews and is animated by a system of wooden shutters beside large, frameless glazed openings that enable the life of the house to connect to the street.

Inside, a wide vertical slot was cut into the centre of the plan creating a 7m high space in which the entrance and new staircase are now placed. They are lit from above by a large roof light. From this central space, all others are reached, with the kitchen and dining on the first floor looking down to the living space below.

Jonathan Tuckey Design

Our website has been designed to
work best in a landscape orientation.

Please rotate your tablet.