Back

New Jubilee

Existing 01-BW

Remodelling of a sports centre in Queens Park, West London.

These proposals focus on retaining the existing pool and sports hall and replanning the remaining spaces to provide the facilities required for a modern community sports centre. We have endeavoured to consolidate the significant, robust assets of the existing 1970’s building and also to provide beautiful new spaces in order to rehabilitate this community asset for the future use and enjoyment of the neighbourhood and visitors.

A new planted colonnade is added to the front of the building, bringing a civic presence to the existing fortified building. At its east end, the colonnade shelters a new public space for community events: small markets, table sales, meetings and gatherings. To the west, the colonnade provides shade for the tables and chairs of the new Jubilee Centre Café.

Jonathan Tuckey Design

Our website has been designed to
work best in a landscape orientation.

Please rotate your tablet.