Back

Folkestone New Court

EXISTING New Court

A new building between Tontine Street and the Old High Street in Folkestone creates a new public courtyard and route amongst the historic alleyways and steep streets of the old town.

The scheme consists of four retail units on the lower and upper ground floors with six two-bedroom apartments above them on the top two floors.

The shops enjoy both inside and outside space in the sheltered courtyard space and, above, walkways between the new and old buildings add to the theatrical atmosphere.

The façade of the new building is constructed from translucent polycarbonate panels. These create a glowing effect, gently lighting up the courtyard and street after dark.

Jonathan Tuckey Design

Our website has been designed to
work best in a landscape orientation.

Please rotate your tablet.