Back

MALIN+GOETZ Spitalifields Market

M+G-Spitalfields_Before

Jonathan Tuckey Design has completed a third London store for modern apothecary MALIN+GOETZ, located in Spitalfields Market. This shop follows on from the practice’s two former projects for the brand at Covent Garden and Upper Street.

The store is divided into two spaces, responding to its dual entrances on both the street edge and the market side. A stone floor serves as a continuation of the pavement and brings customers into a light-filled space, while a timber floor creates a warm atmosphere to the darker market entrance. The whole space is united by a timber installation that wraps around the walls and creates storage and display units for MALIN+GOETZ products. Existing building materials have been exposed where possible and a granite-topped counter acts as a central focus for sales.

Jonathan Tuckey Design

Our website has been designed to
work best in a landscape orientation.

Please rotate your tablet.