Back

Frame House

5_Before_Frame

The reconstruction of a Grade II listed mews house in Holland Park, West London.

Beyond the refurbished historic exterior, an entry hallway with a red-pigmented concrete floor acts as both a workshop and display case for our client’s collection of vintage motorbikes.

On the first floor a framework of timber studs is located where the original walls stood, creating an open, but layered kitchen and living space. New skylights with timber cowls bring in natural light. A crisp, stainless steel kitchen contrasts with the exposed brick walls and the study is lined with Douglas Fir paneling. Skilled craftsmanship elevates the modest pallet of materials to create a characterful modern home.

Jonathan Tuckey Design

Our website has been designed to
work best in a landscape orientation.

Please rotate your tablet.