Back

Adam & Eve Mews

1_Before_AdamEve

The transformation of a 19th century end of terrace mews house in West London into a light-filled contemporary home.

For this project we created two contrasting living spaces arranged over two floors, accessed from a new double height entrance hallway.

Behind a new brick facade, the ground floor is a cool, ethereal and reflective space. Views of the greenery of the pocket garden are heightened by the sleek glazed windows and highly reflective resin floor.

In contrast, the upper floor features a more organic palette; natural light from the first floor terrace complementing the white brickwork and the warmth of bespoke walnut paneling.

Two staircases on either side of the house provide fluidity between these two floors; gradually revealing the house as you move through the spaces and providing a sense of intrigue and exploration.

The top of the house is discovered via a secluded staircase which leads up to the family bedrooms and bathroom.

Jonathan Tuckey Design

Our website has been designed to
work best in a landscape orientation.

Please rotate your tablet.