30.10.2020

In the Swiss Alpine village of Realp, our feasibility study makes progress. Appointed to reimagine and remodel one amongst a row of nine 19th Century rural barns into a family home, our initial studies explore the creation of a solid stair core to weight the building circulation and hold a dialogue with the old masonry walls. Series of rooms are created from it, resting within and revealing the peculiar volumes of the agricultural building. Framed by carefully placed double height spaces, the rooms are small in scale but allow the original barn windows to cast light into the interiors. In the next weeks we will look at the material intersection between old and new; how the ageing stone will portray itself among new insertions of timber, and how doorways and window openings will be articulated.